Extra service

Dierenpension Naarden is een dienstverlenende organisatie en gericht op de optimale verzorging en welzijn van haar gasten ofwel uw dierbare huisdieren. Graag belichten we hier onze extra service naast de al complete verzorging die binnen onze dagprijs valt.

Dagopvang
Naast het logeren van honden is het ook mogelijk dat honden bij ons in de dagopvang komen. De honden gaan net zoals de logerende honden ook buitenspelen en krijgen indien het aangegeven is door de eigenaar ook een maaltijd bij ons. De vaste dagopvang klanten krijgen maandelijks de factuur van ons thuis gestuurd. De incidentele dagopvang klant kan één dagje opvang direct bij ons aan de balie betalen.

Puppy-actie - Jonge honden en jonge katten gratis kennismaken in het pension
Voor de opvoeding en socialisatie van uw pup is regelmaat en een vertrouwde omgeving belangrijk. Na de 1e 16 weken is verdere gewenning aan de grote wereld, zoals een hondenclub of een dierenpension een goed onderdeel van de verdere opvoeding. Daarom biedt Dierenpension Naarden gratis pension aan om de gewenning en socialisatie te bevorderen. Het idee van de actie is om jonge dieren rustig aan pension te laten wennen. De pups blijven bij ons tot 6 maanden op kantoor logeren. En zullen dan gedurende de dag een aantal keer leuke activiteiten zoals buiten spelen/ eten bij de andere honden om goed te kunnen wennen. De ervaring leert dat dieren die op deze manier kennis hebben gemaakt met ons pension, vaak levenslang met meer plezier komen.

Wassen
Zo is het mogelijk om uw hond of kat laten wassen tijdens het pensionverblijf. Uw huisdier wordt dan gewassen met shampoo en daarna geföhnd in onze eigen salon. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden. Het wassen van uw dieren kan de dag voor vertrek of op de dag van vertrek. Wanneer u uw dier wilt laten wassen op de dag van vertrek, kunt hem/haar na 15 uur ophalen.

Halen of brengen van uw huisdier
Het is mogelijk om uw huisdier door Dierenpension Naarden te laten ophalen van huis of vanaf het station. Dit kan na tijdig overleg van maandag t/m vrijdag tussen 10 uur en 16 uur. De kosten zijn € 1.- per Km en onder 5 km standaard € 10,-. Een huisdier in het weekend ophalen is wellicht mogelijk, maar dan altijd in overleg.

Extra verzorging
Naast de dagelijkse verzorging kunnen wij op uw verzoek of naar ons eigen inzicht uw huisdier ontvlooien, ontwormen, oren en ogen behandelen of nagels knippen. Voor behandelingen met middelen betaalt u wel voor het gebruikte product. Deze producten zijn ook los aan de balie te koop. Ook kunnen wij extra verzorging geven bijvoorbeeld na een medische ingreep bij uw huisdier. Bij bepaalde behandelingen is het goed om dit in een gecontroleerde en rustige omgeving te doen. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Gezondheidsproblemen/dierenarts
We werken met levende have en er kan helaas altijd iets gebeuren met de gezondheid. Bij gezondheidsproblemen van uw huisdier gaan wij indien mogelijk naar uw eigen dierenarts. Mits deze dienst heeft en in een straal van 12 km van ons dierenpension is gevestigd. Anders gaan wij naar onze vaste dierenkliniek. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Rit- en dierenartskosten zijn voor rekening van de klant.

Bij calamiteiten zullen wij die zo goed mogelijk in het belang van het dier en samen met de dierenarts proberen op te lossen. Met daarbij het kostenaspect goed in de gaten te houden. Alleen noodzakelijke ingrepen zullen worden gedaan. Ingrepen die door ons kunnen worden uitgesteld, zullen wij bij voorkeur aan de klant overlaten, wanneer deze weer terug is. Dit ter beoordeling door de dierenarts. Het is daarom goed om alle informatie over de gezondheid van uw huisdier en recente dierenartsbezoeken of behandeling aan ons door te geven. Hierdoor kunnen wij alleen maar beter voorbereid zijn en bij calamiteiten de juiste beslissingen nemen.