Reserveren

Direct reserveren De drukste periode hebben we alweer achter de rug. Vanaf vandaag (03-08-2014) hebben we in alle 3 de locaties weer plaats voor nieuwe reserveringen!!!!!
Zowel voor honden, voor katten als voor andere huisdieren!! Zij zijn van harte welkom.


Hoe kan ik reserveren en annuleren? • Komt u voor het eerst?
  Nieuwe klanten vragen wij om langs te komen voor een rondleiding en voor informatie. Neemt u dan het entingsbewijs en eventueel uw dier mee. Een rondleiding kan van maandag t/m zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Voor de eerste reservering buiten de zomerperiode betaalt u 20 euro reserveringskosten. Deze worden verrekend met de pensionkosten.

 • Reserveren buiten de zomerperiode
  Reserveringen in periode van 16 september tot 14 juni kunt u dagelijks van 9:00 uur tot 17:00 uur aan de receptie of telefonisch maken. Dit kan ook per E-mail. Voor de overige schoolvakantie adviseren wij u om tijdig te reserveren. Buiten de schoolvakanties is er altijd plaats voor uw dier. Indien tijdig afgemeld, rekenen wij voor reserveringen buiten het zomerseizoen geen annuleringskosten.

 • Reserveren voor de zomerperiode (van 15 juni t/m 15 september)
  Voor de zomerperiode, van 15 juni t/m 15 september, werken wij met een reserveringsformulier en een aanbetaling. U kunt eventueel gebruik maken van de annuleringsverzekering. In de zomerperiode dient u zich aan de gereserveerde data te houden. Reserveringen, wijzigingen en annuleringen voor de zomerperiode kunnen uitsluitend schriftelijk of per E-mail worden gedaan.

 • Annuleren van een reservering voor de zomerperiode
  Indien u de reservering voor 1 mei annuleert dan restitueren wij u de aanbetaling, na aftrek van 20 euro administratiekosten. Indien u de reservering annuleert na 1 mei en niet minder dan 30 dagen voor de overeengekomen periode van het pensionverblijf, heeft u geen recht op restitutie van de aanbetaling. Indien u de reservering annuleert binnen 30 dagen voor het verblijf van uw huisdier, bent u de volledig geboekte pensionkosten verschuldigd. Dit is tevens van toepassing op dieren die niet (op tijd) zijn ingeënt en daardoor worden geweigerd.

Tot slot

 • Deze voorwaarden zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring en de wettelijke eisen. Verder zijn aanvullend op deze website en op de pensionwijzer de "Algemene Voorwaarden voor Dierenpensions van Dibevo" van toepassing.

  Wij geven uw huisdier een uitstekende verzorging. Dat is waar het uiteindelijk om gaat. Dierenpension "Naarden" is een aangenaam en goed alternatief voor uw huisdier bij uw afwezigheid.