Honden


Verzorging | Kosten | Entingen

Kosten | Wat zijn de kosten voor pensionverblijf?

De dagprijs is voor een complete dagelijkse verzorging van uw hond. Extra behandelingen zoals wassen, gebruik van speciale verzorgingsproducten, vervoer, ophalen van medicijnen, dieetvoer, dierenartskosten en vervoer naar de dierenarts zijn niet inbegrepen.

Prijzen per 1 januari 2017 (Prijswijzigingen voorbehouden)

Pensionprijzen per dag
Kleine hond   tot 35 cm schofthoogte   14,00
Middelgrote hond   van 35 cm tot 50 cm schofthoogte   15,00
Grote hond   van 50 cm tot 65 cm schofthoogte   16,00
Zeer grote hond   meer dan 65 cm schofthoogte   17,00
In het hoogseizoen (van 15 juni tot 15 september) 1,00 per dag extra.
 
Dagopvang
Van 8:00 tot 18:00 uur, alle honden   11,00
Bij ophalen na 18:30 uur geldt het standaard hoteltarief per dag.
 
De pensionkosten worden per dag berekend. De dag van brengen telt altijd mee. Voor het welzijn van uw dier adviseren wij u om uw dier voor 14:00 uur te brengen. Dit is prettiger voor uw dier, om te wennen aan de dagelijkse routine van het pension. Voor meerdere dieren van n eigenaar geldt een korting per huisdier.

Voor een hond die alleen wordt gehuisvest, om welke reden dan ook (risicovolle rassen zitten standaard alleen), geldt een toeslag van 50% op bovenstaande tarieven (k van toepassing als wij dit tijdens het verblijf van uw dier noodzakelijk achten!).

Voor het geven van medische zorg overdag, zoals het toedienen van medicijnen worden geen extra kosten berekend. Is er een speciale medicijnronde nodig in de avonduren (zoals bijv. bij diabetes) dan zijn er wel wat extra kosten (in overleg).

De dagprijs voor pensionverblijf wordt bepaald door de hoeveelheid aan verzorging en aandacht voor uw dier.
Dierenpension Naarden biedt u voor deze prijs een volledige en complete verzorging van uw hond. Wat wij hiervoor doen leest u onder verzorging. Raadpleeg voor de overige tarieven en voorwaarden a.u.b. onze folder.